Results 1 to 7 of 7

Thread: ViPec question

  1. #1

    ViPec question

    Hi I just installed a Vipec System on an FXSHO and went to start the ski and it is flashing check engine and oil pressure on the dash when I try start it and won't start.

    There are no errors logged in the ecu.

    Has anyone else had this problem?

    If i put the stock ecu back in it works perfect.

    Any ideas would be greatly appreciated.


  2. #2
    Did you install the short 2 wire jumper wiring harness included in the installation kit?

  3. #3
    Yeah I did. It did not look like anything special just an "extension"

  4. #4
    vxrpete8's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tarpon Springs FL
    Posts
    1,048
    Start over from the beginning you may not have loaded and saved 1 step properly.My intial pump gas map was downloaded from the Riva website.

  5. #5
    i did the whole process again - still no luck

  6. #6
    This is my place of Zenn smohammed's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trinidad & Tobago / Broward FL
    Posts
    264
    +1
    1
    u should try calling riva directly and asking for help.. they will go through the process knowing those guys

  7. #7
    Quote Originally Posted by smohammed View Post
    u should try calling riva directly and asking for help.. they will go through the process knowing those guys
    Get a hold of Riva. Rob Crain did a great job helping me with my map. I had idle issues and he got them all resolved for me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RXT handling question
    By MPower in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2009, 10:04 AM
  2. 158 Thermostat question...
    By rx4pain in forum 4-Tec Performance
    Replies: 34
    Last Post: 11-21-2008, 10:36 PM
  3. Oil Level question , this thing mixes me up :(
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2005, 10:03 AM
  4. Question for the Hulk
    By Therock in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2005, 07:13 AM
  5. RXP VTS Question
    By 1FastTrespiper in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2005, 10:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •