Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    02 4 tech wont start

    hi there i am new to this site! i just had my ski service its at 100hr i took it out today for the first time this season started fine was on tik over for about 5 minutes to get out the bay then i built my speed up and den heard a long been i slowed down then a long been happend agen and engine cut out
    got it back on the trailor tryed to start it but noting and the was no beeper noises has anyone got any idea what this problem could be

  2. #2
    mrbtd's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Lindenhurst, Illinois, United States
    Check the battery connections.

  3. #3
    i checked this and all the fuses and all electricial connections everything seems fine it was running fine then just stopped

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Turns over but wont start
    By tthimlar in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2008, 04:24 PM
  2. Wont Start
    By pepp101 in forum Polaris Projects
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-2008, 09:46 PM
  3. 93 SP Wont Start
    By 04RXP22 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2008, 08:53 PM
  4. need help wont start
    By asia517 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 9
    Last Post: 08-31-2007, 08:14 AM
  5. XLT1200 I need help, wont start...
    By GeoRXT in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 07-29-2007, 01:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts