Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    05 rxt bogging or cutting out


    I just purchased an 05 rxt. When I had it out yesterday, it seems that it cuts out when turning hard, as if it is not getting enough water into the intake. When flushing, the impeller sounds as if something is loose or metal on metal. I wonder if I have issues in that area. I looked under at the intake and impeller blades and did not notice anything bad looking.

    Any ideas?
    thanks Marc

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Salinas CA
    See if the prop is moving around. Make sure the wear ring is still in the pump. Check for possible bearing failures.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help - 2013 RXT-X Sputtering/ Engine cutting out.
    By AC2000 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 08-03-2013, 11:39 PM
  2. 1996 Polaris SL700 Bogging down/ Cutting Out
    By Hoepfl Hopper in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2010, 10:58 PM
  3. 94 SL750 cuts out and bogs at full throttle
    By raiderman444 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2009, 09:44 PM
  4. Rxt 06 stage 3 cutting out after warming up
    By TIBFIB in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-01-2007, 11:01 PM
  5. 05 Resistor cut out RR ECU
    By Burnwater in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2005, 03:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts