Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    2003 gp 1300 r not charging battery

    can someone tell me how to test my charging system, my battery keeps losing its charge everytime i use it. i put a fluke meter on the battery when it was running on a hose, the voltage read 12.3 even when i revved it up, it also reads 12.3 with engine turned off, after about an hour of riding the voltage is around 11.5, i charge the battery after every use.


  2. #2
    change ur rectifier on the side of the electrical box, looks like this

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Most Possible Cause??? not charging battery GP1200R
    By chris1200 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2009, 10:34 PM
  2. my 2003 gp 1300 wont turn over
    By Blakesin in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2009, 12:11 AM
  3. Ultra 150 Battery not charging/battery light flashing
    By kcoleman10 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-13-2009, 01:18 AM
  4. 2003 GP 1300 Ymaha part
    By rico3310 in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2008, 10:58 AM
  5. 96 XP Engine Not Charging Battery
    By 1996SLTX in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 9
    Last Post: 03-07-2008, 07:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •