Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    McHenry, IL
    Posts
    20

    MSX150/wont run in cold lake?

    has anyone heard that 04 MSX 150's are sensitive to water temp being too cold and wont run???


  2. #2
    ryandi2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    conesus ny!
    Posts
    2,092
    +1
    19
    check the thermostat

    but it should run you just need to let it warm up very well before you give much gas

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,602
    +1
    1,277
    Quote Originally Posted by towncarbutch View Post
    has anyone heard that 04 MSX 150's are sensitive to water temp being too cold and wont run???
    Are you talking about an actual problem you are having, or something you have heard from someone else?

  4. #4

    Join Date
    May 2010
    Location
    McHenry, IL
    Posts
    20
    ran fine last year put it in the water for the 1st time and it started but was in limp mode would only go to 2500rpm took to dealer and said they dont like cold water and now everything is fine i just picked it up and rode it all ok. Any thoughts? Seems strange but i am not complaining

  5. #5
    Kosh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,483
    +1
    83
    I don't like cold water, The Weber engined MSX doesn't care one way or the other!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 96 xp wont run in water
    By 2 96xp in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-30-2015, 05:06 AM
  2. river run to Rice Lake in September
    By h2jim in forum Canada Rides
    Replies: 16
    Last Post: 09-03-2013, 12:57 PM
  3. VX110 wont run with cam sensor plugged in
    By yamahadoo in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-10-2012, 10:00 AM
  4. XP800 wont run or start in water
    By Boglin in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2011, 03:31 PM
  5. Msx150 serviced now wont run???? Wtf
    By aussiepride in forum MSX/Matrix
    Replies: 15
    Last Post: 11-02-2010, 08:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •