Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    major speed problem

    guys i need help bad

    i am only getting 69.7 mph today @ 8020, 71.1 best speed @ 8260

    setup 07 rxt with x-charger, riva pro series impeller, riva ecu with 50's, riva air intake, riva intake grate, x waterbox, riva free flowing exhaust, 14/19. Boost was @ 10psi

    I checked for a boost leak and found a leak at the BOV. I placed a block off plate and thought I solved problem.

    I should be @ 13.5-14psi @8500 rpm and 74-75mph


  2. #2
    GOT BOOST? Dockside's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,879
    +1
    116
    what the slip set to on your supercharger

  3. #3
    i just had the charger rebuilt by jerry and have less than 5-6 hrs on it.
    i didn't check the slip. i don't have the tool to check it, can i just use a torque wrench? how would i go about doing so?

  4. #4
    Orlando Shark's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    2,419
    +1
    10
    Quote Originally Posted by comish71 View Post
    i just had the charger rebuilt by jerry and have less than 5-6 hrs on it.
    i didn't check the slip. i don't have the tool to check it, can i just use a torque wrench? how would i go about doing so?
    You would need the supercharger tool and a torque wrench.

  5. #5
    OK, i can get the tool for the supercharger. Is it the open ended wrench that fits over the slot in the washers or does the tool fit over the gear?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. top speed problems
    By seadoo98gsxlimited in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 22
    Last Post: 05-15-2010, 10:44 AM
  2. speed problems!
    By ksako270 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 05-30-2008, 02:14 PM
  3. Idle & speed problem solved! Finally!!
    By kman in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 03-15-2008, 11:29 AM
  4. Messed up impeller low speed problem?
    By PilotSmith in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 16
    Last Post: 02-22-2008, 02:23 AM
  5. speed problem
    By blackpearl in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 02-20-2007, 12:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •