Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,702
    +1
    109

    Help MSX 140 pics needed

    I'm putting my Msx 140 back together after 2 years and don't remember where the ground cable bolts to or how the Computer sits in there
    I also have an oring that i have know idea where it goes it's about a 1/16 thick and 3/4 round
    Thanks


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,574
    +1
    1,272
    Which ground cable(s) are you asking about?

    There is the main ground point that connects to the left rear of the upper crank case. Bolt goes in horizontally.

    Then there is another one for the EMM ground to the ignition coil bracket.

    Not sure about the O-ring

    Is this still a fuel injected engine?

  3. #3

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,702
    +1
    109
    Quote Originally Posted by K447 View Post
    Which ground cable(s) are you asking about?

    There is one ground point that connects to the left rear of the upper crank case. Bolt goes in horizontally.

    Not sure about the O-ring

    Is this still a fuel injected engine?
    the main ground for the battery
    Yes it's still injected how do the straps go on the Computer like an Xor just straight across
    Thanks


    I have the grounds on the uper left of the case

  4. #4
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,574
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by 785 lugs View Post
    the main ground for the battery

    Yes it's still injected how do the straps go on the Computer like an X or just straight across
    Thanks

    I have the grounds on the upper left of the case
    Straps go in an X across the MSX 140 EMM.

    They are rather fiddly to get snug

    So is the battery...

  5. #5
    Suspect the oring is for behind the oil injection pump. if u post a pic it may help indentify.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP! MSX 140 fuel problems!
    By koryk in forum MSX/Matrix
    Replies: 17
    Last Post: 05-01-2013, 11:21 PM
  2. Help, msx 140 will fire but won't start.
    By johnseil in forum MSX/Matrix
    Replies: 22
    Last Post: 12-06-2012, 01:43 AM
  3. Help, msx 140 will fire but won't start
    By johnseil in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2012, 08:33 PM
  4. MSX 140 - May Need New Stator
    By Koodat in forum MSX/Matrix
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-2009, 01:00 PM
  5. 2003 polaris MSX 140 problem - need help
    By orrjoe in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2007, 01:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •