Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    is thinking. grantuk's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Surrey, UK

    951 wont start when hot

    Got a 98 GTX ltd in that wont start when hot, will only fire if plugs are removed and heated.

    When it starts it runs good.

    Plugs etc are new, has had rebuild in the last few hours and its a completely stock ski.

    Any idea's?

  2. #2
    AndinoWatercraft's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Puerto Rico
    Have you check the coil in the rear electrical box.? Sometimes when hot it cracks underneath and the current doesn't pass trough. Aslo you can check all the ground cables. Does it cranks when hot?

    Hope this help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wont Start
    By pepp101 in forum Polaris Projects
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-2008, 09:46 PM
  2. 93 SP Wont Start
    By 04RXP22 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2008, 08:53 PM
  3. need help wont start
    By asia517 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 9
    Last Post: 08-31-2007, 08:14 AM
  4. 700 SLH wont start hot
    By BBCaprice in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2007, 01:03 PM
  5. wont start when warm (hot) fix...
    By brotherdon in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2007, 11:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts