Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Shoreview, MN
    Posts
    18

    900 zxi not full power

    so i just had my 96 900 zxi rebuilt and i don't think it's running quite right. the carbs are rich right now so i don't blow up the new motor but it doesn't always rev out. it will sometimes just rev to 6000 rpms and go like 30-35mph and randomly it decides it will run at 7100 all of a sudden and do like 42mph. shouldnt it be faster? everything is stock and it has a new stock impeller.


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,009
    +1
    283
    If it's too rich, it won't run full speed. Since you're breaking it in, don't worry about it right now. After you get the rings seated, tune it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2010 RXP 255RS RPM Problems only around 7500rpm, not full power
    By tiptronic1812 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2016, 01:52 PM
  2. Help! 1996 Kawasaki 900 ZXi sound change and power loss
    By 1998232v6 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 07-14-2013, 11:52 AM
  3. RXT X 2008 not full power
    By jetsta in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-05-2012, 03:55 PM
  4. 1996 780slt not running full power
    By Lamoz in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-2011, 01:02 PM
  5. ZXI not getting any power
    By grifter in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2008, 11:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •