Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    175

    Wont start humming noise battery charged. video inside

    edit:

    checked with dmm because i figured the charger might be lieing and it was, new battery and turning over just not starting now!


  2. #2

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    175
    I did check the terminals i see no corrosion and the connections are tight...

  3. #3
    did you get it running? if not, does it have spark? has it ran this season yet?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wont start possible low battery issue?
    By meinstein1987 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 11-17-2016, 07:04 PM
  2. GP800R wont start just hear a clicking noise.
    By adz06 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 10-10-2011, 06:03 AM
  3. 2007 GP1300R wont start - no spark and noise from electric box.
    By Davryx in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 09-13-2011, 09:39 AM
  4. Charging Battery while connected inside the waverunner
    By WtrGrl in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-06-2011, 05:03 PM
  5. Clicking noise at fuse box and ski wonts start at times.
    By excess in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2007, 09:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •