Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Ultra LX no spark

    I have a problem with an Ultra LX, it has no spark whatever I do, checked and changed all sensors from another boat, shows no errors in the display, measured all resistances like the shopmanual says, everything all right, the ECU of the boat is working in the other one. Has anybody experience with this problem?


  2. #2
    H20 addicted Blu_Boost's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Lake Havasu,AZ
    Posts
    302
    wiring harness? bad?

  3. #3
    I changed it from a second boat that I have here, no changes

  4. #4
    robk's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Hutchinson, KS
    Posts
    112
    +1
    2
    Is it possible that your lanyard isn't holding the stop button out far enough?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ultra 150 display and trim dead with no spark - breakers?
    By witness140 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2017, 08:42 AM
  2. 2010 ultra lx no fuel
    By hugedog897 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 23
    Last Post: 12-28-2015, 01:02 AM
  3. 08 Ultra LX -No thrust, but engine runs HELP
    By WINKjr in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 09-08-2014, 02:45 PM
  4. 2000 kawasaki ultra has no spark
    By gintstone in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 11-09-2013, 06:07 PM
  5. 02 Ultra 130 Di no spark Please Help!!!
    By xprider02 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 11
    Last Post: 07-31-2010, 09:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •