Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Engine cranks ski doesnt move

    SO I HAD A GUY BRING ME A 00 XL 800 THE ENGINE FIRES BUT THE PUMPS NOT MAKING ANY MOVEMENT IN THE WATER. NOT EVEN AN ATTEMPT . A QUICK GLANCE IN THE END SHOWS NO NICKS AND WHAT APPEARS TO BE A TIGHT FIT IN THE HOUSING. IM THINKING POSSIABLY STRIPPED SHAFT. ANY IDEAS?


  2. #2
    sleeplessnMS's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Waveland,MS
    Posts
    1,943
    go ahead and pull the pump start looking for the problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 99 Genesis Runs great doesnt move
    By exithead in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2008, 03:00 PM
  2. 2005 rxp start up rpms HIGH and ski doesnt move
    By wavehummer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 07-05-2008, 12:14 PM
  3. Debri in pump, engine revs, ski vibrates and goes nowhere
    By tcbrown in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-02-2008, 09:52 AM
  4. Engine fine, won't move
    By chhemo in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-27-2007, 03:25 PM
  5. Engine cranks - but no spark
    By croskel in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2006, 01:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •