Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    toilets's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lake Norman NC
    Posts
    193

    starting problems 95 xp

    New battery but when starting it will not fire. However volts are ok. When I jump the battery it will fire but as soon as the jumper cables come off it dies. Is this a classic case of a bad rectifier (spelling)?


  2. #2
    mibunkerking's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Jax,Fl
    Posts
    2,260
    +1
    117
    what do you mean by jumping it? to a vehical? from battery to motor? just jumping the solenoid?

    it sounds as hough you have a bad ground. check the main ground cable under the motor. it usually corriodes under the rubber and near the connectors. quick test is hook a jumper cable from the negitive on the battery to somewhere on the motor. if it fries thats your problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. seem to have a charging problem 95 xp
    By 95xprider in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 6
    Last Post: 09-18-2009, 08:01 AM
  2. 95 XP and 95 SP Start/Stop Switch Interchangeable?
    By Hybrid AWD in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-27-2008, 02:00 PM
  3. '95 xp no start issue
    By gorilla03 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2008, 05:37 PM
  4. 95 XP charging problem
    By denrxp in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2007, 12:04 AM
  5. 95 xp starter problem
    By Blackhardt in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2007, 09:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •