Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    strange noise on 2005 rxp

    Hi guys im new to this forum and sea doos but have been wrenchin for a while on everything else. Heres my problem, when i start the rxp on the trailer at idle it makes i slight grinding noise, i just bought it and the old owner just replaced the impeller and the wear ring(all oem parts) when on the water it runs smooth, no noise , pulls 8000rpm, around 70mph runs perfect, just wondering if i should be concerned about the noise? Also when i start it on trailer there is no flush kit hooked up and i only run it for about 20-30 seconds.


  2. #2
    Welcome to the board.

    that noise is normal.

    get a gps

  3. #3
    mrbtd's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Lindenhurst, Illinois, United States
    Posts
    4,311
    +1
    1
    is it grinding or a rattle ? A rattle is fine.

  4. #4
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Quote Originally Posted by VaRedneck View Post
    get a gps

  5. #5
    JimmyRXP's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Oberlin, Oh
    Posts
    84
    I don't know if it is good but mine rattles quite a bit on the trailer. The hose hook up is to the upper right of the jet pump. Take it easy on the carbon seal when you are flushing the ski on the trailer.

  6. #6

    Talking

    i guess its more of a rattle than a gring, anyways sounds like i shouldnt be to worried, thanks alot guys

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-29-2010, 12:53 AM
  2. SuperCharger noise on 06 RXP 215. Louder than most??
    By Summer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2010, 07:39 PM
  3. Strange noise on RXPX
    By KirkF350 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 03-01-2009, 05:06 PM
  4. Motec M600 on 2005 RXP
    By MoTeC_Master in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 05-30-2007, 07:47 AM
  5. Removing knock sensor on 2005 rxp for rr ecu
    By Chezzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2006, 07:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •