Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rochester NY
    Posts
    124

    96 SLT700 questions

    I have a 96 SLT700 that has developed a hard starting issue and a low end bog, actually it kinda stumbles then takes off fine. The plugs look tan but maybe a little light in color. Any ideas?


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,575
    +1
    1,272
    What have you done so far?

    Carburetors opened up and cleaned internally?

    Fresh spark plugs?

  3. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rochester NY
    Posts
    124
    I'm gonna try to pull the carbs apart tonight. New plugs sunday after an hour of riding and it started right up and the bog was mostly gone but came back as the day went on. The plugs are just a bit light, I'm thinkin a little lean on the low screw maybe.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB Impeller 96 SLT700
    By nick96ta in forum Polaris Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 08-09-2008, 04:51 PM
  2. 96 SLT700 Chip and crack repair..?
    By nick96ta in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 08-07-2008, 03:14 PM
  3. Need CDI 96 SLT700 pn4010803
    By nick96ta in forum Polaris Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2008, 05:31 PM
  4. 96 SLT700 oil problem
    By popwally in forum Polaris Projects
    Replies: 3
    Last Post: 09-10-2007, 11:28 AM
  5. 96 xp questions
    By smc in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-10-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •