Results 1 to 6 of 6

Thread: S4 with problem

  1. #1
    A smart admits!A wicked excuses!An idiot insists! mitsakosgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GREECE ATHENS , NAXOS
    Posts
    2,691
    +1
    40

    S4 with problem

    Hi,I have an Hsr s4 with an engine problem.It cranks but not start!
    I change the following parts but nothing:
    sparkplugs
    injectors
    ignition coils
    engine releys
    engine control module
    fuel pressure regulator
    water temp valve
    engine air sensor
    Engine cranks,spark came out from coils,fuel comes at fuel rail and injectors spray good,but,engine dont want to turn on.
    Please help me with that!
    Thanks in advance


  2. #2
    A smart admits!A wicked excuses!An idiot insists! mitsakosgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GREECE ATHENS , NAXOS
    Posts
    2,691
    +1
    40
    And something else,when I feed it with carburator spray from turbo intake,engine starts and after 4-5 sec turn off!

  3. #3
    Fat Man, Little Boat Region8Ultra250X's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jersey
    Posts
    5,563
    +1
    169
    you have spark at the coil... do you have spark at the plug?

    also what lead you to change all the parts you did?

  4. #4
    A smart admits!A wicked excuses!An idiot insists! mitsakosgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GREECE ATHENS , NAXOS
    Posts
    2,691
    +1
    40
    Quote Originally Posted by Region8Ultra250X View Post
    you have spark at the coil... do you have spark at the plug?

    also what lead you to change all the parts you did?
    Yes I have spark at the plug but engine dont turn on!

    I try to find out what goes wrong with that,so,I try parts from an other ski.

    Once I spray carb cleaner to the turbo intske,engine starts for about 4-5 secs.

  5. #5
    Kosh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1,483
    +1
    83
    Try changing or checking the wiring to the camshaft sensor on the camshaft cover. In short this sensor lets the computer know the order in which cylinder to fire.

  6. #6
    A smart admits!A wicked excuses!An idiot insists! mitsakosgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GREECE ATHENS , NAXOS
    Posts
    2,691
    +1
    40
    Hi,I found the problem of this ski.I unplug the air pressure sensor located at the middle of the intake plenum and ski runs great.
    I want to thank all you guys help me to find this problem.
    Run safe and have a nice day!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new guy with problems with fuel pump
    By crazuri2 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 7
    Last Post: 07-24-2008, 07:34 PM
  2. Low hours with problems??? anyone else?
    By RXP Blur in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 09-08-2007, 08:41 PM
  3. Possible then with problems and vin nums?
    By mooneyb91084 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 24
    Last Post: 08-22-2007, 08:41 PM
  4. 88' 650sx with problems
    By rags78 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2007, 11:32 AM
  5. Help With Problems!
    By RDH in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 48
    Last Post: 05-15-2007, 05:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •