Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    98gsxl951's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    On my ski, on the CT river

    rx di runing crappy and sometimes fine.

    replaced voltage reg, ran like a champ for the last few rides, now it seems to be acting up again. sometimes it runs good, sometimes it will bog out and die when you give it gas. also maint light comes on once in a while , doesnt effect ski though and not sure why. checked all connections everything looks good to the eye. any ideas?

  2. #2
    olds72's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Toledo, OH
    How old is the battery? Make sure it's fully charged. The DI's and RFI's require a fully charged battery and properly operating charging system.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ski hard to start and runing poorly
    By Mowerpan in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2008, 08:43 AM
  2. Pic of the Crappy Stock Washers
    By superblownrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 03-24-2008, 05:40 PM
  3. Polaris Genesis not runing right
    By zakos in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 09-19-2007, 07:39 AM
  4. Runing In Time For a SPX800cc
    By Mik72e in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 05:20 PM
  5. Am I a victum of a Crappy dealer or was it the heat?
    By Water4fire in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 05-31-2005, 11:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts