Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    aspermont texas
    Posts
    29

    problems with 96 slx and 97 sl1050

    i have just bought a 96 slx and a 97 sl1050 the slx started fine ran good but not as good as previous owner said (supposed to out run the 1050?) has the blue fuji? think it 780 but not sure when it gets to half tank of fuel it will die i let it set then start again it run little bit then die again not sure what going on also the mfd not working checked clear hose it ran to fin under shaft checked fuses in box and they were both good the 1050 started but not well i changed the plugs and it ran great for 4 hours then died and wouldnt start plugs were fouled had some hesitation during that 4hrs but ran top speed of 54mph any information is greatly appreciated new to the pwc world


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,597
    +1
    1,276
    Welcome

    Sounds like you need to do some maintenance on both those machines

    I just bought a Polaris PWC - what should I do?

  3. #3
    ryandi2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    conesus ny!
    Posts
    2,092
    +1
    19
    Welcome!


    i really dont think your 96 slx will out run the sl1050.. now if it was a 97 slx pro 785 then i can see that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS - Parts Parting out 96 SLTX and 97 SL1050, Including new style ignition multiples!
    By ssmi291 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2013, 11:42 PM
  2. Problem with 96 GTX- low RPM's under load
    By Humbucker427 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2009, 03:13 PM
  3. Ignition problem with 96 Raider 1100
    By waveraider386 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2008, 08:18 PM
  4. Topend problems with 96 XP
    By XPTEX in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-20-2008, 08:47 PM
  5. OMG Problem with my rxp and myself!!!!
    By ADAMBOMB in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2006, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •