Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    2008 RXT outonalimb's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ct and NH
    Posts
    162

    Is anyone else having a problem with the search feature?

    I have tried to search for artcles concerning the Blow Off Vavles, But the site keeps saying none found... Kinda hard to believe.....


  2. #2
    ABSOF*CKINLUTELY enjoisht's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Delaware
    Posts
    148
    what would you like to know maybe i can help.. and i have one for sale

  3. #3
    2008 RXT outonalimb's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ct and NH
    Posts
    162
    Which one do you have? I have a bocsh, when I installed it, it made the whisleing noise when I came out of the water. Now it no long makes the noise. I have not noticed any other changes in proformance. Just no whistle....Thanks

  4. #4
    ABSOF*CKINLUTELY enjoisht's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Delaware
    Posts
    148
    i have the same one? thats weird... take your filter off and when its idling you should be able to feel air coming out...if not it may be stuck closed... i never ran the filter cuz its louder without it

  5. #5
    2008 RXT outonalimb's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ct and NH
    Posts
    162
    Thanks, the people on this site are great to work with.... I'll ck it when I get home....

  6. #6
    ac1980's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Malta
    Posts
    35
    i have the same problem....old site was better....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anyone else have trouble communicating with Skat trak?
    By GasResearch-VT.SE in forum Sea Doo Spark
    Replies: 16
    Last Post: 01-17-2015, 12:30 AM
  2. Anyone have Problems with the new Torx Racing
    By Turbo Todd in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2014, 11:54 AM
  3. Anyone here have any experience with the WSM Replacement Wear Ring?
    By fosgate99 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2012, 09:47 AM
  4. HELP...I think I have a serious problem with the OPAS Blocks
    By Totallyblown in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 01-01-2006, 09:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •