Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Beaufort, SC
    Posts
    592

    dynotune AirFuel gauge displaying 1

    hey guys i have an innovate LC-1 that i bought a year ago from innovate. i never installed it till now. i bought Dynotunes wideband display guage for it. when i power it up it displays .9 or 1... i have recalabrated the sensor a few times. does this mean my A/F will be off or once it starts reading will it be ok?


  2. #2

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Beaufort, SC
    Posts
    592
    does anyone have a basemap for a riva ecu, 50lb injectors, walburo 255, i have a rude rrfpr but i didnt hook up the reference line. also have a black majic header and 3" waterbox and exhaust.

    i am running the rude1+50+stock reg 58psi.mdb

    but i am in the high 9's at idle. i am thinking i might neeed to put all 10s and go from there... grrr

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dynotune boost gauge
    By rxpwhistler1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 05-05-2009, 03:55 PM
  2. Dynotune Boost Gauge
    By meirvin in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2007, 11:41 PM
  3. antone running the dynotune boost gauge ..question 4 u
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-15-2006, 09:05 AM
  4. dynotune boost gauge
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-08-2006, 02:44 PM
  5. You Dynotune boost gauge guys!!!!
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-15-2006, 12:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •