Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    95 SL750 Trim Motor Not Working

    I just bought a 95 SL750. But the trim is not working. The motor gets the proper voltage depending on the trim button. Basically there is +/- battery voltage going to the motor box. And it is stuck in the down position.

    I know this has been answered before, but I just want to make sure I am not overlooking anything. I think I know how to take the motor out. But I want to know how to seal it back up when I am done. For now I just want to take it apart Try and get it tilted slightly up and put it back together.

    So it looks like it uses some blue RTV??? Can I reuse gaskets and O rings??

    Just want to get it running for the weekend. Thanks!!!! Ed


  2. #2
    Too many toys, not enough time snoopy'sbitch's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Flanders NJ
    Posts
    124
    Take it out. If it is like my sl780, its 3 bolts that hold it to the hull. Take motor apart from the mechanism, and spin it by hand, or with pliers. You will probably find that spinning it and applying voltage will break it free, and get it working again. I didnt seal mine, but you can if you want

  3. #3
    ryandi2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    conesus ny!
    Posts
    2,092
    +1
    19
    its three bolts.. you can reuse the o ring if its not torn or cracked.. i did.. and i dont have any leaking.. u can use any trim motor from the sl-slx hulls and you can use the pro ones too buy they are faster trims and wont read right on your mfd.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 sl750 trim not working
    By Catfish45 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 7
    Last Post: 05-30-2011, 01:22 PM
  2. FS 1994 SL750 Trim Motor
    By 2&4strokepolaristech in forum Polaris Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2009, 10:50 PM
  3. 1995 SL750 trim motor operation question
    By KTM250rm in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2009, 10:49 AM
  4. WTB 94 SL750 Trim Motor
    By stormdlp in forum Polaris Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2008, 07:47 PM
  5. trim motor not working
    By scottr2200 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2007, 02:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •