Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ...Lighting The Water On Fire Since '04 duramaxxed's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Hamptons, Long Island, New York
    Posts
    790
    +1
    5

    Idling VERY Rough...

    Pulled my Boat outta the Garage Today to get it ready to go out on and do an Oil Change.

    Started it, Idled fine, Turned On the Hose, still Ran Fine, Revved it a few Times, Ran Fine, then outta nowhere it Started to Idle like Crap. It Stumbles, has trouble Revving and just Runs like Crap.

    It Started, Idled, and Ran fine all Winter in the Garage.

    Pulled the Plugs and they all Look good. Has Fresh Gas in it. SC Wheel is nice and Tight, had Metal Washers Installed Last Year.

    What could it be?


  2. #2
    ...Lighting The Water On Fire Since '04 duramaxxed's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Hamptons, Long Island, New York
    Posts
    790
    +1
    5
    Is there a Fuel Fiter on these Motors?

    Should I just keep Running it on the Hose and See if it Clears Up?

  3. #3
    ...Lighting The Water On Fire Since '04 duramaxxed's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Hamptons, Long Island, New York
    Posts
    790
    +1
    5
    It was the Plugs.

    Good thing I Kept the Stock ones.

    These Denso's have MAYBE 3-4 Hours on them. I'm PISSED.

    Goin back to NGK Platinum's...WHICH I'VE NEVER HAD A PROBLEM WITH IN ANYTHING I'VE EVER RAN THEM IN!

  4. #4
    ...Lighting The Water On Fire Since '04 duramaxxed's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Hamptons, Long Island, New York
    Posts
    790
    +1
    5
    Click image for larger version. 

Name:	IMG00010-20100703-1357.jpg 
Views:	86 
Size:	69.5 KB 
ID:	203746What Plug do you think Looks like the Bad one?

  5. #5
    you wont fine which one fall, it becauseyou start it all winter long but never long enough ask any guy whit a big twin they what i mean.

  6. #6
    ...Lighting The Water On Fire Since '04 duramaxxed's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The Hamptons, Long Island, New York
    Posts
    790
    +1
    5
    I Start it Long Enough to Idle, get a Few Rev's, let it Idle some more, then as soon as the Exhaust Warning Beeps, I Cut it Off.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need some help. '02 F12-X very rough idle.
    By Bnagy in forum Honda Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2016, 12:39 PM
  2. 2004 rxp stock. runs very rough when first started
    By davehekhuis in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2011, 05:07 AM
  3. '97 GP1200 idles extremely rough
    By dannyual777 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2009, 10:05 PM
  4. 07 FX HO Riva Stacks are in idles very high now
    By davidw in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2009, 11:50 AM
  5. gp800r no idle and rough
    By gp8r in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 02-02-2008, 09:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •