Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1

    RXPX random beep

    I have a 2008 RXP-X - I get a random beep at 3/4 to full throttle. No warning lights, no errors, no lack of performance. Could this have something to do with the trim presets?

    THanks!


  2. #2

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    NC
    Posts
    42
    Ok I got this same beep Sat. for no reason, I was also wondering this.

  3. #3
    mrbtd's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Lindenhurst, Illinois, United States
    Posts
    4,309
    +1
    2
    Have a look @ the battery cables..They may have worked themselves loose. If not the DESS post could be bad (not that uncommon).

  4. #4

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    NC
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by mrbtd View Post
    Have a look @ the battery cables..They may have worked themselves loose. If not the DESS post could be bad (not that uncommon).
    I have a brand new 10hr ski, wouldnt think the post would be bad, I rode the next day and no beep at all, just happened that one time. I just didnt think anything of it and went on. Will check cables though, thanks!

  5. #5
    Laxcrazy23's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manahwakin
    Posts
    611
    +1
    7
    I have the same thing on my 08 P-X. I tend to notice is when im 2-3 bars of fuel and in chop. no errors new DESS post. Anyone else got any thoughts?

  6. #6
    The Silver Bullet HemiRamOn22s's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Dewey Beach, DE
    Posts
    155
    did it say preset 1 or preset 2?

    sounds like your trim presets to me. when it first happened to me it took me a while to figure it out.

  7. #7
    WOT 88's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Palm City, FL
    Posts
    1,147
    +1
    9
    Quote Originally Posted by Laxcrazy23 View Post
    I have the same thing on my 08 P-X. I tend to notice is when im 2-3 bars of fuel and in chop. no errors new DESS post. Anyone else got any thoughts?

    Mine does it intermittently between a half tank and empty in chop. It's not a long low fuel beep, it's about half a regular beep. I can't stand that freakin buzzer at all, if it didn't have other functions I would have jammed a screw driver through it on day one.

  8. #8

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    NC
    Posts
    42
    When mine went off it was about 1/2 a tank in chop as well

  9. #9
    The first few times it happened it did say preset 1.. Now it doesnt.. Is there a way to clear the presets?

  10. #10

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Loudoun Co. VA
    Posts
    37
    I can't stand that freakin buzzer at all, if it didn't have other functions I would have jammed a screw driver through it on day one.[/QUOTE]


    +1 I couldn't agree with you more!!!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 rxp random beeps while riding
    By Blackthunder in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2014, 10:24 AM
  2. What a miss! - random beeping resolved on GTI 130
    By EXTremist in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2014, 04:45 PM
  3. Random beep
    By bigvincent in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2014, 02:51 PM
  4. 2010 rxp-x random beeping
    By TbSSVern in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2011, 10:44 PM
  5. Still Getting Random Beep
    By racnanemesis in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2008, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •