Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 49
  1. #1

    2010 rxt-x260 O.T.A.S code

    after finishing 10 hours on the ski i got O.T.A.S code , fuse seems to be okay does anyone knows how to fix it .. thanx


  2. #2
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Quote Originally Posted by RXT-X300 View Post
    after finishing 10 hours on the ski i got O.T.A.S code , fuse seems to be okay does anyone knows how to fix it .. thanx
    Are you getting P1550 code? I been fighting this since I put 2 hours on the ski. It was repaired by replacing all the parts associated with OTAS. Light came back on after hitting a boat wake. From what I was told, it's known that the bar magnet may have fallen out of it's place. I'm still waiting on replacement parts as we speak. I'll post some pics of the OTAS parts.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk.jpg 
Views:	352 
Size:	20.9 KB 
ID:	204347  

  3. #3
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Parts


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk.jpg 
Views:	506 
Size:	27.3 KB 
ID:	204348  

  4. #4
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Bar magnet


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk.jpg 
Views:	419 
Size:	29.7 KB 
ID:	204349  

  5. #5
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Steering out of the column. The part are easy to get to. Took me 10 mins to reach them.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk.jpg 
Views:	479 
Size:	29.7 KB 
ID:	204350  

  6. #6
    stuckmoto's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newark, De
    Posts
    1,485
    +1
    59
    What did the parts cost or was it covered?

  7. #7
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Quote Originally Posted by stuckmoto View Post
    What did the parts cost or was it covered?
    It's covered. I looked the parts up and it's 75.00 bucks for both.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #8

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Canada
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by Scott View Post
    It's covered. I looked the parts up and it's 75.00 bucks for both.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    If it is under warranty, why did you fix it yourself??

  9. #9

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Abu Dhabi , United Arab Emirtaes
    Posts
    42
    i hope you get it fixed soon .....

  10. #10
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Quote Originally Posted by grover432 View Post
    If it is under warranty, why did you fix it yourself??
    I was just curious how it came apart. The dealer will be fixing it

Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Carbon ring problem? -2010 RXT-X260, 42 hrs.
    By immred in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 09-17-2011, 01:02 PM
  2. 2010 RXT-X260 Bad Support Plate Formed Seals
    By immred in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2011, 09:35 PM
  3. I need help with BUDS - 2010 RXT-X260
    By immred in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2011, 12:46 PM
  4. 2010 RXT-X260 4" Fizzle intake. Hose placement!
    By nlpnrxt1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 09-26-2010, 11:28 AM
  5. Hi ! New member with ??? about 2010 RXT X260
    By Patrick917 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2010, 11:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •