Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    2001 Virage 700
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Saskatchewan
    Posts
    42

    Please Help - No electrical power on 98 GTX RFI

    I posted this a few days ago. When I install the lanyard I have no power to the gauges or no beeps. Ski will not start. The weird part is if I take out the MPM fuse and put it back in the ski will crank over even if I don't press the start button. There is no spark and it will continue to turn over until I pull the fuse again. I installed a new battery and checked all of the fuses. I cut the lines to the start/stop switch and the problem is still there. I feel it could be this switch but with it cut out should the gauges still not come on. Thanks for any help.


  2. #2
    maybe the starter solenoid is stuck

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. no electrical power HELP HELP :) please
    By bigwave77 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2012, 06:56 AM
  2. No electrical power. PLEASE HELP!
    By Loglisci44 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2011, 10:30 AM
  3. 2002 gtx 4tec no electrical power
    By KDSD731 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-06-2010, 11:08 PM
  4. Please help no power!
    By IBADTON in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 06-06-2009, 03:47 PM
  5. I have no eletrical power on a gtx
    By fastdart360 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-18-2007, 08:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •