Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jul 2006
    Silverton NJ

    Low Rpm and Rough Idle

    I have a 03 GP1300r with 171 hrs on it. I just replace the intermediate shaft which went well but when i started my ski the idle was rough. My aftermarket tach was reading between 1100 and 1000rpm!!!! All the cylinders have spark and compression and the airfilters were just cleaned. Do you think it could be bad fuel, bad injector, a clogged fuel filter, or could it be electrical? If anyone has any suggestions please Help!!!! Thanks

  2. #2
    ABBOTT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Birmingham, AL / Lay Lake
    could it be bad gas? Try running the rest of that tank through and fill up with fresh gas. Also check your plugs, one could be fouled.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. S/C question and Low RPM and Speed...Help!
    By joewharton2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 29
    Last Post: 11-20-2010, 07:19 AM
  2. 2005 Sportster 4 TEC (Low rpms and alarm)
    By Geau4LSU in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2010, 08:14 AM
  3. Polaris SLH 700 Low RPMs and idle issues
    By polaris 700cc in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 21
    Last Post: 07-07-2009, 09:22 PM
  4. New 06 GPR owner with exhaust temp beep and rough idle
    By javajoe in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 25
    Last Post: 06-29-2009, 09:44 AM
  5. Viarage low rpm and now no start
    By in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2008, 10:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts