Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48

    Few issues today.

    While testing a phpbb upgrade I accidently upgraded the production copy of this site, oops. Everything is restored and should be up and running. If you encounter any errors please let me know here or via email miketrin@yahoo.com.


  2. #2
    R.I.P. 11's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Monika, People's Republik of Kalifornia...
    Posts
    1,571
    +1
    1
    Yeah well it's a SeaDoo forum, I am sure most users are used to stuff that don't work

  3. #3
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,186
    +1
    48
    they make it impossible to upgrade phpbb if you've added modules, like the attachments, portal, album unless you just want to recode everything. how does rob at pwctoday do it?

  4. #4
    R.I.P. 11's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Monika, People's Republik of Kalifornia...
    Posts
    1,571
    +1
    1
    HA HA HA HA HA

    Might not be the good day to ask, PWCT is down...

  5. #5

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Cayman Islands
    Posts
    705
    Quote Originally Posted by 11
    Yeah well it's a SeaDoo forum, I am sure most users are used to stuff that don't work
    11 that was low, way bellow the belt.

  6. #6
    R.I.P. 11's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Monika, People's Republik of Kalifornia...
    Posts
    1,571
    +1
    1
    Sorry, that was compulsive...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Had an issue today...
    By allstar71 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 106
    Last Post: 04-14-2012, 09:07 AM
  2. A few issues on 2001 Polaris virages
    By murtnabila in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 9
    Last Post: 08-13-2011, 01:36 PM
  3. Rebuilding 1997 780 and have a few issues
    By toddkageals in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2010, 10:02 PM
  4. Having a few issues on Stg3+ - help?
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 33
    Last Post: 05-25-2010, 09:33 PM
  5. Fixed a starter issue today
    By seadoobutch787 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 16
    Last Post: 04-05-2010, 08:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •