Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    gixxer130's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Albany, NY
    Posts
    63

    after storage stuff

    OK,Last ride of the year last year and my 2001 gp1200r would just die. When trying to start it back up it would just click like a car with a bad starter. I found if I pulled the tether off and put it back on it would start back up. Is it as simple as a bad switch? Or could it be something else? Also when coming out of winter storage should I clean the flame arrestors since fogging oil was sprayed through them? Thanks everyone.


  2. #2
    XLTNoob
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baytown, TX
    Posts
    400
    bad switch is likely, and easy to diagnose. Just attach your digital multimeter to the lanyard safety switch pins and see how good of a connection you get.

    as for cleaning the F/A's - Ive got no clue.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Missfire after storage?
    By skelator in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2015, 03:47 PM
  2. FX140 miss firing after storage
    By martynwilley in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2014, 09:42 AM
  3. storage for winter with a after market innercooler on your ski!
    By 2fast4u in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 15
    Last Post: 11-10-2014, 10:59 PM
  4. 15F no start after storage for 1 year
    By codymouse54321 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 01-18-2014, 05:48 PM
  5. What do you use for storage after High Flow Hood
    By excess in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2006, 11:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •