Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    skyman707's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    54

    RXP cutting out question.

    I have installed a riva intake, waterbox, rear exhaust kit, and a blow off valve on my RXP. It runs completely fine in smooth water and is fast. But whenever i hit a big wave or land hard from a jump it beeps and will show sensor on the digital gauge for a second or two. It will also occasionally cut out for a split second when it hits the water hard after hitting a wave. Does anybody have any idea what could be causing this problem. Thank you.


  2. #2
    Fast & Loud meeper's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Grove, PA
    Posts
    5,019
    +1
    54
    maybe when u did the exhaust a connector wasnt plugged back in all the way

  3. #3
    skyman707's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    54
    I will check that out. One may have come loose. Thanks.

  4. #4
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    TOPS maybe.

  5. #5
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Loose battery, or main power fuse

  6. #6
    mudbug660's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lafayette, La
    Posts
    57
    What does the display read when it beeps?

  7. #7

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Beaufort, SC
    Posts
    592
    Quote Originally Posted by mudbug660 View Post
    What does the display read when it beeps?
    yea


    also check your grounds (3 up by the front motor mount). If your big wave jumping check your motor mounts after each ride. mine broke in no time...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Please Help 2008 RXP Cutting out while riding???
    By eschanen85 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 06-06-2013, 08:32 PM
  2. '04 RXP cutting out + sensor displayed and no VTS indicator
    By ubernoob in forum 4-Tec Performance
    Replies: 27
    Last Post: 05-03-2011, 04:49 PM
  3. RXP-X Cut Grate Questions
    By ba6636 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 04-21-2008, 09:49 PM
  4. Help a [turbo] RXP brother out with nozzle/prop rpm questions.
    By engineermike in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-2008, 02:30 AM
  5. 2006 RXP cutting out.
    By Kahnvex in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2007, 12:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •