Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    lake milton
    Posts
    19

    Has anyone seen this happen

    Click image for larger version. 

Name:	oil pump 003.jpg 
Views:	87 
Size:	139.6 KB 
ID:	205062Click image for larger version. 

Name:	oil pump 004.jpg 
Views:	104 
Size:	107.8 KB 
ID:	205063

    2005 gp1300r weld broke that guides the cable on the oil pump its in full throttle mode only 45 hours on ski yamahas quality is getting like toyjunkota's im not to impressed.


  2. #2
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    I have not seen this. You out of warrenty? Did it hurt the motor?

  3. #3

    Join Date
    May 2010
    Location
    lake milton
    Posts
    19
    No warranty and motor is ok pump went to full throttle mode so it uses the same oil at idle as full throttle ski is bone stock with not a bolt touched till now.

  4. #4
    zx11rider's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Coral
    Posts
    1,132
    well that is not bad for a 5 year old ski it can be fixed with a 15 dollar part and go premix.

  5. #5

    Join Date
    May 2010
    Location
    lake milton
    Posts
    19
    Well yea premix would work but im not doing that to a bone stock ski not going to be out on lake erie and have to mix oil and gas at the docks. Needing to have quarts of oil with you plus all the outher stuff in the gpr's compartment just don't sound like fun. And 5 years old or ten years old that part should not have seperated poor qaulity was the issue here. As many ski's as I have had I never seen this come up nor ever had an oil pump go out.

  6. #6
    Mike xsockguyx's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    NJ
    Posts
    1,744
    +1
    2
    Quote Originally Posted by mstngken View Post
    Well yea premix would work but im not doing that to a bone stock ski not going to be out on lake erie and have to mix oil and gas at the docks. Needing to have quarts of oil with you plus all the outher stuff in the gpr's compartment just don't sound like fun. And 5 years old or ten years old that part should not have seperated poor qaulity was the issue here. As many ski's as I have had I never seen this come up nor ever had an oil pump go out.
    This is the first time I think many of us have seen this happen before. Usually its the oil lines that cause all the issues. Many people have here have spare oil pumps they could send you so you can get back out on the water.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Has anyone have this happen on a sho
    By BLACK PEARL in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2010, 08:35 AM
  2. Has Anyone Seen this Before
    By Hockey369 in forum Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-2009, 04:30 PM
  3. Has anyone seen this yet!!
    By Jake Speed in forum Honda Performance
    Replies: 15
    Last Post: 11-18-2008, 01:33 PM
  4. Has anyone seen this yet???
    By Tiny in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2008, 04:34 AM
  5. Has Anyone Seen This Video???
    By MaxMike in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2008, 05:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •