Results 1 to 2 of 2

Thread: MFD

  1. #1

    MFD

    I recently installed the upgrade stator kit. before the upgrade, the mfd was working. after the install and during the test, the mfd doesnt come on.

    Please advise


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,599
    +1
    1,276
    What year and model PWC?

    Check or replace the MFD 1/4 Amp fuse. Only replace with another 1/4 Amp fuse.

    If MFD works when buttons are pressed, but not when engine is started;

    Disconnect and check the Yellow to Red/Purple coil ohms, and the connections.

    Yellow should have battery voltage when engine is not running. Yellow is also the RPM feed to the MFD.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MFD mounting for a PRO 1200
    By Hayabusa in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 25
    Last Post: 08-18-2010, 08:57 AM
  2. Replies: 16
    Last Post: 09-22-2006, 07:02 PM
  3. Charging. What voltage/MFD problem
    By 2kids3pets in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2006, 09:42 AM
  4. Resetting a Polaris LoPwr MFD
    By javiert99 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2006, 11:54 AM
  5. MFD Type I & II
    By beerdart in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2006, 12:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •