Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    need alittle help, stumped

    ok here is what i have, it is an 94 sl 650, checked the compression 120 across all 3, now when i put it in the water it gets up and moves, but its not going in to high rpms. the high speed neddle is set to stock, so is the low, carbs were rebuilt and cleaned. spark is good and strong on all three, and plugs look golden brown. clean gas also. what could be the problem for it not reving out? could it be something in the electrical?any ideas would be helpful. thanks


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Welcome to the Hulk.

    Fuel lines, fuel pump, fuel pressure...

    Jet pump bearings going bad or something wrapped around the driveshaft

    Did you swap impellers recently?

  3. #3
    all fuel lines are new, fuel pressure is good, fuel pump is good( its a new tripple pump) before all of this it would be a alittle sluggish out of the hole but soon as u hit a wave or bounced it, it would open right up, and scream across the water.

  4. #4
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Did you re-install the restrictor inside the return hose?

    Did you take a fuel pressure reading? What did you get at idle and WOT?

    How about answering my other Q's?

  5. #5
    im going to check out the shaft bearings today and check to see if there is anything in the jet, as for the jet pump it is still stock. the restrictor in the return line is there also, i will also get a fuel pressure reading today and let u know,

  6. #6
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    What impeller is on it? (numbers please)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Puting on a full time RMP gauge on F15X need alittle help
    By Derek45 in forum Honda Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2014, 11:17 AM
  2. Need alittle help for 98 785 pro
    By mike2 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-25-2013, 07:14 AM
  3. need alittle help
    By skilvj in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2010, 04:10 PM
  4. 1997 gp1200 need alittle help
    By gp1200 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 11
    Last Post: 09-25-2008, 09:39 PM
  5. Need alittle help
    By Treemn in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-14-2008, 12:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •