Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    driver
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    shafter
    Posts
    7

    Unhappy just click but no crank

    my polaris xlt780 /96 i replace stater,battery and when i push the switch jus does a click but dont give start, i check all wires specially grounds everything lokk so far good but does not even crank any help?please


  2. #2
    bowsniper's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    macomb,michigan
    Posts
    5,896
    +1
    6
    Is the battery fully charged for the first time? you need an excellent starting voltage to get it to crank fast enough..10.6volts under load in minimum. Recheck all your grounds to the battery and engine plate.. Try a screwdriver between the seloniod terminals. watch for sparks! does it starter move then? (take the wires off the plugs first.).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Virage TX 1200 - No crank, just clicking
    By skiversinc in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2014, 02:37 PM
  2. 300x Clicks but no start - starter relay
    By toomanytoys in forum Kawasaki Tech Tips and Info
    Replies: 6
    Last Post: 11-20-2012, 03:51 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-22-2012, 07:52 AM
  4. 4tec SC clicking but no start
    By 1fastrex in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 08-21-2011, 04:17 AM
  5. 1998 SLH clicks but no start
    By redhead780 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-01-2008, 04:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •