Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    gp760 display issue

    So for some reason when my multifunction display is hooked up normally on my 760, it won't crank, it actually doesn't do anything. If i bypass the display, i can get the ski to run fine. Any ideas of common issues with these things or any ideas where i can download a manual somewhere to try to troubleshoot this stupid thing?


  2. #2
    Dave Sharp dav_dman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    louisville Ky/so. IN
    Posts
    1,453
    +1
    1
    i know a guy with some new ones for cheap if you need one. Email me if needed and i'll dig out his contact info for ya

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 GP 1300 Display Issues
    By Private in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 05-27-2010, 05:29 PM
  2. Ultra 150 display issues
    By mrgc in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 04-06-2010, 03:56 AM
  3. Problem with GP760 display
    By jetmaniac in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2009, 09:14 PM
  4. GP760 Display Problem
    By jetmaniac in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2009, 11:58 AM
  5. 2001 - Pro 1200 - MFD Display Issue
    By elwayisgod in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2009, 08:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •