Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    pokechop2006's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    summerville sc
    Posts
    223

    Angry new mfd not working

    wtf? just spent $450 bones an went thru the cycle senquence an still dosent work on a 98 xl 760.HELP!!! whats next?


  2. #2
    Mpeavler's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Anderson, Indiana
    Posts
    5,155
    +1
    170
    Stator shot....you can test them buy unpluggin it and applying power....

    M

  3. #3
    pokechop2006's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    summerville sc
    Posts
    223
    what you call the stator,is that the magnetio?where do you unplug it from?the main box? which wires?

  4. #4
    Mpeavler's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Anderson, Indiana
    Posts
    5,155
    +1
    170
    Yep...take your dash and apply power to the red/blk wires with 12volts....it should come on...if it does then your stator is shot and will need to be rebuilt/replaced

    M

  5. #5
    pokechop2006's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    summerville sc
    Posts
    223
    Quote Originally Posted by Mpeavler View Post
    Yep...take your dash and apply power to the red/blk wires with 12volts....it should come on...if it does then your stator is shot and will need to be rebuilt/replaced

    M
    does the motor have to come out like the service manual says to replace it?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 Kawasaki 900 STS - MFD Not Working w/ New Display
    By travishansen in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2011, 10:42 PM
  2. 97 sl900 mfd not working
    By bodefan08 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-18-2009, 11:26 AM
  3. 96 SLT 780 MFD not working
    By rc3477 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 06-12-2009, 08:03 PM
  4. mfd not working...help please
    By sl75 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-17-2009, 08:13 PM
  5. mfd not working
    By LANCE in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 05-28-2007, 10:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •