Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    trim fuse keeps blowing

    2006 rxp- the 7.5 amp fuse keeps blowin after i get it in the water. The trim gauge doesnt read right either. Dont really care about the gauge just dont if they are tied in. what could be doin this? thanks


  2. #2
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Check your trim rod boot... and to see if the VTS housing is full of water.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 780 Polaris Fuse keeps blowing
    By Delilah in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2012, 09:42 PM
  2. MFD / trim fuse keeps blowing ...
    By SpectraBrite in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 26
    Last Post: 10-22-2011, 04:42 PM
  3. 20a fuse keeps blowing. Why?
    By wreckingball in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 22
    Last Post: 08-14-2011, 06:38 PM
  4. 08 SHO - why would main fuse keep blowing?
    By idealrides in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 08-03-2011, 07:49 PM
  5. maybe theres a quick answer to this...fuse keeps blowing in my gp1300r
    By MJE in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-15-2009, 09:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •