Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    mojoez51's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    shelton, ct
    Posts
    79
    +1
    1

    Unhappy check engine light 3.3 hrs?? fx sho

    i was riding around went to do a 180 to turn around and c.e.l comes on warning light is on and beeping.also very minimal rev maybe a few hundred rpm over idle

    so i towed it back with old faithful my 99 gp760 put it on the trailer hoping i sucked something up couldnt see anything.

    anyone have any ideas? im bringing it in monday but if there is something i can try to get it fixed myself id rather do that


  2. #2
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12
    If it's under warranty then it should cost you anything to have the dealer scan it and tell you what code it's throwing is. That sucks. I know you just got it. Will it start up and rev up on the trailer?

  3. #3
    mojoez51's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    shelton, ct
    Posts
    79
    +1
    1
    it will start but will only rev a couple hundred rpm over idle

  4. #4
    THE PLATE MAN JIM'S PERFORMANCE's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    6,194
    +1
    536
    Quote Originally Posted by mojoez51 View Post
    i was riding around went to do a 180 to turn around and c.e.l comes on warning light is on and beeping.also no throttle at all when i pressed it. just idled

    so i towed it back with old faithful my 99 gp760 put it on the trailer hoping i sucked something up couldnt see anything.

    anyone have any ideas? im bringing it in monday but if there is something i can try to get it fixed myself id rather do that
    If you have no throttle at all maybe the harness plug was not all the way on the accel positioning sensor and it came off or to the throttle body.

  5. #5
    mojoez51's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    shelton, ct
    Posts
    79
    +1
    1
    Quote Originally Posted by JIM'S PERFORMANCE View Post
    If you have no throttle at all maybe the harness plug was not all the way on the accel positioning sensor and it came off or to the throttle body.
    i just went to check again it does rev but only a few hundred rpm over idle

  6. #6

    Join Date
    May 2008
    Location
    Aiken SC
    Posts
    57
    its probably something extremely simple, personally i wouldn't worry about it. Take that ski right back to the dealer and raise as much hell as you possibly can. If they really care about your business they should jump all over getting this fixed for you in order to make you happy, especially when you only have 3 hours on it.

  7. #7
    mojoez51's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    shelton, ct
    Posts
    79
    +1
    1
    Quote Originally Posted by skewman View Post
    its probably something extremely simple, personally i wouldn't worry about it. Take that ski right back to the dealer and raise as much hell as you possibly can. If they really care about your business they should jump all over getting this fixed for you in order to make you happy, especially when you only have 3 hours on it.
    im bringing the ski in on moday. no need to raise hell tho im friends with the owners son hes taking care of it

  8. #8
    fx160's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    gold coast australia
    Posts
    2,409
    +1
    193
    3.3 hours maybe your just low on fuel?

    kev

  9. #9
    mojoez51's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    shelton, ct
    Posts
    79
    +1
    1
    Quote Originally Posted by fx160 View Post
    3.3 hours maybe your just low on fuel?

    kev
    i wish it was that... had half tank at the time

  10. #10
    mojoez51's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    shelton, ct
    Posts
    79
    +1
    1
    just talked to the dealer turns out to be throttle position assembly. theyre saying i should be out on the water this wkend.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What engine temp should my FX Sho Cruiser be at, check engine light has been coming
    By Dragdaddy71 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2013, 10:00 PM
  2. Check engine light
    By mooneyb91084 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2007, 12:26 PM
  3. Check engine light! Not pulling a code... HELP!!
    By Venator in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 12-10-2006, 07:58 PM
  4. check engine light came on when i went down to sea level
    By macattack in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2005, 02:00 PM
  5. Check Engine Light
    By meeper in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-27-2005, 04:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •