Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    98 GTI & 98 GSXL - Starting Issue

    Hey there,

    I have the same issue with 2 different machines. Is it just normal or is there something I can do to get it better?

    The GTI has 18 hours on a rebuilt engine. It runs like a brand new machine. The GSXL, well it has like 135 hours and I just rebuilt everything but the engine! It runs like its brand new also.

    The problem is, starting! I find myself cranking on the battery on both of them for a while! The best I can do is pull the choke with one hand, hold down the start button with the other, and pump the accelerator with my knee! Even then, it can take a good 10-15 seconds before they start!

    I am guessing they are not getting enough fuel? both have new plugs. The GSXL has all new lines and fuel selector and sparkling carbs.


  2. #2
    treyh's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Belton, TX
    my 98 gti does the same thing. it will fire right up the first time but once its warm takes alittle longer to start.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. R&D Intake Grate GTI
    By antoniodef in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2007, 09:51 AM
  2. Wave Blaster hard starting, voltage issue
    By Sam@Coastal in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2007, 07:41 PM
  3. 95 SLT750 Starting issue
    By rfriedman20 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2007, 12:24 AM
  4. 97 XP Starting issue
    By djdeet in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 13
    Last Post: 08-09-2007, 11:04 AM
  5. Starting issue or not?
    By GPR FL in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2006, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts