Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    MR MAC's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Essex, England
    Posts
    450

    help engine wont fire up...... p0337 check engine?

    hi.... i just rebuilt my rxt and refitted the engine today ....the engine turns over fine but wont fire up...... im getting check engine po337


    all pipes connected up but exhaust not fitted back yet


    thanks ian


  2. #2
    Quote Originally Posted by MR MAC View Post
    hi.... i just rebuilt my rxt and refitted the engine today ....the engine turns over fine but wont fire up...... im getting check engine po337


    all pipes connected up but exhaust not fitted back yet


    thanks ian
    Crank position sensor

  3. #3
    MR MAC's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Essex, England
    Posts
    450
    its fired!!! wooooo lol



    i had 2 sensors connected round wrong way....


    thanks

    ian

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Discovery Bay, CA
    Posts
    3,048
    +1
    336
    mixed up with the water temp sensor? haha i just did the same thing last week. same style plug and length of wire only difference is colors on them!

  5. #5
    MR MAC's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Essex, England
    Posts
    450
    u guessed it mate lol.......

  6. #6
    Gone in 3.0 seconds... RXPT400's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    USA
    Posts
    1,527
    it happens to the best of us...lol...at least you got it fast and didnt go any further going crazy about it. If everything was that simple...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 04-13-2015, 10:00 AM
  2. rotax engine wont line up
    By KyleP in forum Conversion PWC Performance Skis
    Replies: 37
    Last Post: 08-24-2014, 08:07 PM
  3. 250x wont fire up
    By jnash242 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 10-23-2009, 05:55 PM
  4. Help!!! Engine Compartment flooded!!!
    By fred85 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-23-2007, 08:50 PM
  5. GP 1200 Wont rev up past idle Please Help!
    By CJean386 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 17
    Last Post: 07-03-2007, 10:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •