Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    97 XP No Beep or start

    On my 97 XP I get nothing when I plug the DESS Key onto the post. It checks out good with a fluke meter. I cannot get anything to respond unless I jumper the solenoid I can then get engine to crankover but No spark

    Anybody ever use the WSM aftermarket MPEM with any success ?
    The Mpem had a blown 5 AMP fuse I replace it and still nothing

  2. #2
    Pauly C. Small Paul's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Jacksonville, FL, United States
    First off, check the nut that holds the DESS post in. I've found mine has worked itself loose a few times causing this same problem. Easy fix sometimes.

  3. #3
    Did you try the advanced diagnostics for the DESS system? I am having a similar problem like there is no key.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 06 vx110 warning beep HELP!!!! PLEASE
    By Tuffluck in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 11-23-2007, 12:58 PM
  2. 98 gtx beep
    By rlt in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2007, 05:35 PM
  3. That annoying beep
    By bruinsrme in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-12-2007, 05:39 PM
  4. blank display & long beep (cant start the engine)
    By dre23 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-2007, 03:37 AM
  5. Single Beep versus Double Beep
    By RebelYelle in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 10-09-2006, 02:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts