Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    00 yahmaha xl 700 runs on trailer but not in water ...wtf??? any ideas?

    i have a xl 700 runs on trailer with water hooked up but put in water it wont run help please


  2. #2
    This is how I run a jetski shop in the desert nmpeter's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Elephant Butte New Mexico
    Posts
    6,514
    +1
    1,258
    start with some new plugs.

    oh yeah..use the search feature, you likely won't get much help with a " it doesn't run" question

    welcome to GH

  3. #3
    classic bad compression symptom ,, start there

  4. #4
    Thanks man...any other suggestions other than having to rebuild the top end? I already did the plugs and rebuilt the carbs. Anything simple to try first?

  5. #5
    Hey, thanks man...I already did the plugs and rebuilt the carbs. Any other suggestions other than rebuilding the top end?

  6. #6
    zx11rider's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Cape Coral
    Posts
    1,132
    Quote Originally Posted by ZMANN View Post
    classic bad compression symptom ,, start there
    +1 check your compression man and report your #s back here

  7. #7
    yup ,, easy test

  8. #8
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Quote Originally Posted by zx11rider View Post
    +1 check your compression man and report your #s back here
    +2 that is the problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Me again! Ultra 150 fine on hose but not in water?
    By JohnBoyMinster in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 06-04-2015, 11:47 AM
  2. Ultra 150 fine on hose but not in water?
    By JohnBoyMinster in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2015, 10:24 AM
  3. 93 xp runs on trailer but won't start when in the water
    By cruisertom in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2012, 05:46 AM
  4. runs on trailer, but bogs in water
    By ekmols in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2012, 08:57 AM
  5. Runs on trailer but not in the water
    By mkulczyckyj in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 07-11-2007, 12:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •