Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    little egg harbor, nj
    Posts
    3

    battery keeps losing power

    i have a 2000 gp 1200 charged the battery put in and was fine for a couple of times out then battery was getting weak and went dead charged again then put in and ran on land when started the voltage meter said 12.25 then went to 13.80 after a couple of minutes then started going down do not know what is the problem i tried with 2 different batterys and it did the same thing anyone have any ideas


  2. #2
    African-American
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    2,226
    +1
    88
    check the rectifier.

  3. #3

    Join Date
    May 2010
    Location
    little egg harbor, nj
    Posts
    3
    i have no idea what a rectifier is could you please tell me and how do i check it

  4. #4
    SHOBiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wylie, Texas
    Posts
    3,577
    Needs Viagra?
    (Sorry, it is Saturday night though...)

  5. #5
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Quote Originally Posted by SHOBiz View Post
    Needs Viagra?
    (Sorry, it is Saturday night though...)
    +1It looks like a heat coil on the side of the e-box if that is your problem I have a few. Lee

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Battery keeps dying
    By justwin in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2008, 02:17 AM
  2. 2002 Virage I loses power
    By jbpcfi in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2008, 07:01 PM
  3. Losing Power
    By nobbyq in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2007, 04:20 PM
  4. 250 is losing power
    By mooneyb91084 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 07-17-2007, 09:29 AM
  5. accessories intermitently losing power
    By Bamafanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2007, 11:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •