Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    wont accelerate!

    im working on two honda arx1200t3 now i have rebuilt both wastegate and turbos and it seems like the revlameter is kicking in at 5500rpms it wont accelerate past that! worst part i have no codes! one one ski im getting a code 45 well thats the waste gate solenoid! i have replaced the waste gate solenoid and still the same thing happens! does anyone have any suggestions?


  2. #2
    papafever's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    miami
    Posts
    2,459
    +1
    3

    gprxp done bring it

    Wont accelerate.Thats normal.

  3. #3
    JRINJAX's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jax, Florida
    Posts
    872
    +1
    1
    Put a boost gauge on it or just try some race gas to see if the ECM is pulling boost/timing due to knock/ping.

  4. #4

    Cool JRINJAX!

    Quote Originally Posted by jrinjax View Post
    put a boost gauge on it or just try some race gas to see if the ecm is pulling boost/timing due to knock/ping.


    ok i just flushed out the gas tank of old gas! Im putting 93 octane or do you think i should add the racing fuel? Just want to make sure i diag this problem correctly! I want to thank you for your input! I hope i can do the same for you some day. Wish me luck!

  5. #5
    JRINJAX's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jax, Florida
    Posts
    872
    +1
    1
    Quote Originally Posted by EXTREME HONDA View Post
    ok i just flushed out the gas tank of old gas! Im putting 93 octane or do you think i should add the racing fuel? Just want to make sure i diag this problem correctly! I want to thank you for your input! I hope i can do the same for you some day. Wish me luck!
    Some of the guys with stock intercoolers and no Macboost chips found that racegas made their Hondas light-up on hot days with hot water. The stock intercoolers are way too small for the lava-hot air coming out of the too small turbo on a hot day.The racegas keeps the knock sensor from cutting boost/pulling back the timing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris wont accelerate in water?
    By studmccall in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2012, 10:25 PM
  2. Yamaha gp1200 wont accelerate?
    By gdirty5 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2012, 01:56 PM
  3. 82 JS550 Jetski wont accelerate
    By Pendragon in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 09-21-2011, 12:42 AM
  4. Pro 785 Wont accelerate first time out ??
    By yeehaa in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 04-24-2009, 11:38 AM
  5. SLT 780 wont accelerate
    By rbdero in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2008, 10:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •