Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    B&V
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lake Grove NY
    Posts
    158

    no power 1200r/2003

    i have an 03 1200r,rblt carbs,cleaned pv,new plugs ,good impeller/wearing,new filter,105 psi across,d ring and chip,won't go past 37 mph,around 4000 rpm,i'm lost,any suggestions


  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    panama city beach 'fl
    Posts
    1,846
    +1
    9
    are you sure on year,last year for carb's was 2002 did you rejet and could some of the old cat. be blocking exh.are you running fresh fuel

    cd

  3. #3
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,801
    +1
    450
    power valves not opening?

  4. #4
    B&V
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lake Grove NY
    Posts
    158
    carbs were done 2 wks ago by osidabill,pv's cycle,when on and lanyard pulled, pv's were pulled and cleaned,

  5. #5
    B&V
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lake Grove NY
    Posts
    158
    fresh fuel,intact cat removed

  6. #6
    B&V
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lake Grove NY
    Posts
    158
    found low compresson ,pto 85,90.mag 95,and a wet plug(water)on pto plug
    anybody out there have a spare cdi for this runner,need to test will pay shipping,or to purchase

  7. #7
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    it is rare when a cdi goes out on these, I have one you can use for test. I would be looking into why the compression is low and where the water is coming from. This concerns me more then anything. Have you at least pulled the head and inspected? 15 minute job that will answer a lot of questions. Send me an email with your shipping info, I lost all my saved emails recently.

  8. #8
    B&V
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lake Grove NY
    Posts
    158
    in the Email

  9. #9
    B&V
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lake Grove NY
    Posts
    158
    thanks bill,sent address on yahoo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 12f No spark and no power to fuel pump
    By Felber61 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 12
    Last Post: 09-07-2017, 02:32 PM
  2. Need help with gp 1200r...Runs fine at idle then no power when trying to geddy up--go
    By dontknowcrap in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 08-01-2016, 11:51 AM
  3. MSX140 2003, no power above idle
    By Gmagnezi in forum MSX/Matrix
    Replies: 17
    Last Post: 11-02-2012, 10:13 AM
  4. No power under throttle 1200r
    By hillball99 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2010, 07:34 PM
  5. 02 GTX 4-Tec na Help No Power
    By ccgtxna in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2006, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •