Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Speedometer not working

    I just bought a 2004 Sea Doo GTI LE RFI. Neither of the speedometers are working analog or digital readout. I have checked connections at rear and wheel spins freely? Does it have a fuse somewhere, or is there something else to look for?


  2. #2
    95% of the time it's the sensor which goes bad with the syptoms you describe

    http://fiche.worldofpowersports.com/...=13&A=114&B=27

    ITEM #26 If you buy one you'll need to feed the wiring through the hull and build the connector
    on the inside of the Hull. You can reuse the Packard Connector body.
    *Dont* try and splice the wiring. Trust me--if it works at all, it wont work for
    long, something to do with the low Ohm resistance of the circuit.

  3. #3
    Dealer says the display is bad. Could this be true all other functions work,rpm,compass,water temp,air temp,etc. The analog speedometer and digital nothing. Wheel spins freely and they say it is getting a reading with meter so its the display bad.

  4. #4
    Orlando Shark's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    2,419
    +1
    10
    Quote Originally Posted by blkvette View Post
    Dealer says the display is bad. Could this be true all other functions work,rpm,compass,water temp,air temp,etc. The analog speedometer and digital nothing. Wheel spins freely and they say it is getting a reading with meter so its the display bad.
    I wouldn't say the display is bad if everythign else is working. I'm thinking spliced cable somewhere causing the problem. My display don't work either and that's because my wheel broke...it doesn't bother me though since it's not very accurate and I have my GPS with me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MPH/Speedometer Not Working
    By rickreeves1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-24-2009, 10:25 PM
  2. new RXP-X speedometer not working on my machine
    By davidescu_radu in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2008, 04:36 PM
  3. 2003 STX Di speedometer not working
    By emcewin in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2008, 09:34 AM
  4. 1999 genesis ficht speedometer not working
    By wmwbutler in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-04-2007, 12:54 PM
  5. Speedometer Not Working
    By jack in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 06-25-2005, 08:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •