Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    electric power lag

    i have a 2008 sportsman 500 efi, when i turn the key on it take,s about 2 min for it to power up if try to start it to soon it sounds like the battery is low, not so new battery, after you wait it will start and run good the rest of the day. next day same thing, any body got any ideas. and also where can i get a diagnostic tool thanks jim


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,328
    +1
    29
    Jim, are you asking about an ATV?

    This is a PWC board.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 Polaris Virage - No electrical power
    By P51Pilot in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 11
    Last Post: 07-22-2010, 12:08 AM
  2. Please Help - No electrical power on 98 GTX RFI
    By fusion900 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2010, 07:52 AM
  3. 2002 gtx 4tec no electrical power
    By KDSD731 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-06-2010, 11:08 PM
  4. Gp1200r, no electrical power. helpppp!
    By yamahaman71234 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 10-21-2009, 01:11 AM
  5. 1999 XL1200 Lost ALL Electrical Power
    By gwsjr in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2009, 07:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •