Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jul 2010

    96 Montego new motor no spark PLEASE HELP

    2 weeks ago had a piston come apart went throught the bottom of the block so got a motor from a 93 Daytona which is the same motor,we put the stator and flywheel from the old motor on the new one but now we have no spark.The old motor with hole in case would still start up and run.Have not done anything to electrical system.Any help would be appreciated.Thanks Mikey

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Never mind we figured it out and she starts right up and sounds great.The real test is this weekend at the lake

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No spark again!
    By klutch_nut in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 42
    Last Post: 07-30-2008, 08:33 PM
  2. motor wont turn over with the spark plugs installed
    By gianni57 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 07-30-2007, 11:35 PM
  3. No spark
    By billywilly in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2007, 12:05 AM
  4. No Spark
    By fastkaz in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 06-22-2007, 10:24 AM
  5. NO SPARK help
    By Lvnspeed in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 02-09-2007, 08:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts