Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    1101rwhp Wolverine's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Orlando
    Posts
    184

    Performance Problems exhaust beep

    I am having the warning exhaust beep temp light come on. I have the riva stage 2 without the water intake and prop....
    How can i fix this problem?

    Help please.....


  2. #2
    Prohibido usuario
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Jerry's guest bedroom
    Posts
    3,469
    +1
    2
    Need more info. What are you doing when it happens? Idling? WOT? Tearing up the water? What rpm's are you turning when it happens?

  3. #3
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    More than likely the water passages in your intercooler are clogged.

    By the way, your performance is hurting tremendously by not using the Riva grate and 15/20 impeller.

  4. #4
    1101rwhp Wolverine's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Orlando
    Posts
    184
    Soon as get into the water about 2 minutes it start to beep and the exhaust temp light comes on. I dont know where to start looking as why this is happenning...
    I am getting the 15/20 Riva prop this week.

  5. #5
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    you mess with your exhaust J pipe lately? (remove it)

    If you you probably didnt push it in the coupler far enough and clamped it too low pinching off the water flow into the waterbox.

  6. #6
    rotaxmech's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Navarre, Florida
    Posts
    10

    liquid sensor

    did this problem start after the mods? i have seen the temp (liquid )sensor on the water boxes fail. Normally they will send ground through ECU to MPEM at 213 deg F and initialize "limp mode" at 230 deg F. R u actually overheating?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 12-16-2012, 09:13 PM
  2. Red Paint Performance Problems?
    By earthshaker in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 45
    Last Post: 09-09-2009, 10:35 PM
  3. performance problem gp1300r
    By DONALDBUCHANAN in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2009, 06:59 PM
  4. RXP Stage 2 problem exhaust temp warning???
    By mstennes in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 07-07-2007, 08:47 AM
  5. challenger 180 performance problem
    By bahamadan in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 4
    Last Post: 10-25-2006, 10:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •