Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Could I have fried my computer/ display controller

    New guy here, Hello, I started my 2002 seadoo GTX 4-tec limited with the charger hooked up to it, it was on the 2amp setting, and then I noticed my gages were not coming on. Shortly after I noticed the warning stiker "Do not start while battery conected to power source" or something like that. Could anyone share any information with me on this issue?
    Did my actions cause this ? Is there a simple fix?
    Thank You


  2. #2
    Work Harder, Millions on Wellfare Depend On Us! ultramaxracing05's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beaumont, Texas
    Posts
    2,999
    +1
    123
    i doubt it, but could be possible. check all your fuses and connections, and also check the ground going from the battery to the engine block make sure its not corroded, if you can and have a multi meter check fro continuity from the battery negative to the engine. This will tell you if the ground is grounded properly or not.

  3. #3
    O'Connell-Ireland's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Limerick, Ireland. Sea riding Kilkee, Co. Clare... masssive!!
    Posts
    37
    Quote Originally Posted by sciolacu View Post
    New guy here, Hello, I started my 2002 seadoo GTX 4-tec limited with the charger hooked up to it, it was on the 2amp setting, and then I noticed my gages were not coming on. Shortly after I noticed the warning stiker "Do not start while battery conected to power source" or something like that. Could anyone share any information with me on this issue?
    Did my actions cause this ? Is there a simple fix?
    Thank You
    Hello.....

    if no joy with that and its just he screen thats gone, check for corroded wires at the connector blocks in front of ski and leading up storage cover lid, there's a block that goes into the back of the display itsself where there could be one gone...

    Hope you find the problem.

    Slan - Ken

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 stx15f is my meter dead or could i have another problem
    By johnny89345 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2015, 02:04 PM
  2. Need help - I have low 12v on display on my 1998 Seadoo GTX Limited.
    By rjcapo02 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-2010, 04:25 PM
  3. Just ordered my new fuel controller for my ski!
    By beachboy66 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2006, 07:27 PM
  4. Could this be why my RPM's are down
    By North49 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 20
    Last Post: 06-14-2006, 06:16 AM
  5. so I have the new computer going...But
    By two2curupt in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-15-2006, 07:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •