Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Help! 750 sxi plugs keep geting wet?

    I have a kawasaki 750 sxi pro stand up ski and i seem to keep getting wet plugs and it wont start, its usually fine at the beginning of the day and then after i leave it for a bit they get wet and i have to keep drying them until it starts or i go home once i have flattened the battery trying to start it!! the ski does take on a bit of water in the bottom of it didn't know weather this was the cause? when i pull the valve thing the bottom of the engine it sometimes releases some water and oil so i don't know if its taking in water in the bottom of the engine as well - any help on this would be much appreciated


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    You only have to post this question once.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help on Kawasaki 750 sxi
    By jet lover in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2013, 01:03 PM
  2. 750 sxi pro help
    By heavyd1990 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 10-13-2009, 03:19 PM
  3. 95 750 SXI Need Help
    By shkdwn387 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 08-19-2009, 12:50 PM
  4. Polaris 750 slt - Engine keep running
    By madseal7 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-29-2007, 07:43 AM
  5. Need Help, RXP problems, Plug pictures
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 32
    Last Post: 04-26-2007, 10:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •